minal Опубліковано: 4 вересня 2019 Скарга Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2019 Коллектив Макснета - дружная и крепкая команда. Сплав молодости и опыта, где всё сбалансировано. Это я знаю от друга, который давно работает в этой Компании и с годами поднимается по карьерной лестнице, потому что он реально хороший спец своего дела и за это его ценят. Я рад быть клиентом Макснет и пользоваться его качественными услугами. 1 Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
YuriPet Опубліковано: 7 грудня 2019 Скарга Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2019 17.04.2019 в 00:26, YuriPet сказал: Дякую за справжні "До 300 Мбіт/с"! 15.07.2019 в 20:30, YuriPet сказал: А тепер і за "До 500 Мбіт/с"! А ще більше слабо? 1 Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
minal Опубліковано: 7 грудня 2019 Скарга Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2019 4 часа назад, YuriPet сказал: А ще більше слабо? От хвалько Зараз "добродії" та зрадофіли налетять й скажуть що "йому по блату" швидкість накрутили. Тут у деяких не більше 30 Mb/s, а цьому все замало 3 Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
sergeo60 Опубліковано: 3 березня 2020 Скарга Поділитись Опубліковано: 3 березня 2020 Підключайте оптичний інтернет та отримайте максимальне задоволення від користування послугою! Щоб дізнатися, чи є за вашою адресою оптичне покриття, будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення. Ознайомитись з тарифами: http://bit.ly/2SzfOfL Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Mir Numanni Опубліковано: 27 липня 2020 Скарга Поділитись Опубліковано: 27 липня 2020 Хочу выразить благодарность всем сотрудникам МАКСНЕТ.Не знаю ни одного имени с кем общался,но все исключительно вежливые,професиональные и внимательные люди.Большое Вам спасибо ребята! 1 Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.