Хорошо о Макснете

Norvi
 Поділитись

Рекомендовані повідомлення

Коллектив Макснета - дружная и крепкая команда. Сплав молодости и опыта, где всё сбалансировано.

Это я знаю от друга, который давно работает в этой Компании и с годами поднимается по карьерной лестнице, потому что он реально хороший спец своего дела и за это его ценят.

Я рад быть клиентом Макснет и пользоваться его качественными услугами. 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

17.04.2019 в 00:26, YuriPet сказал:

Дякую за справжні "До 300 Мбіт/с"!

15.07.2019 в 20:30, YuriPet сказал:

А тепер і за "До 500 Мбіт/с"! 🍻

А ще більше слабо? 😄

3227014832535330-EPaz2GID.png

Посилання на коментар

4 часа назад, YuriPet сказал:

А ще більше слабо? 😄

3227014832535330-EPaz2GID.png

От хвалько 😉

Зараз "добродії" та зрадофіли налетять й скажуть що "йому по блату" швидкість накрутили. Тут у деяких не більше 30 Mb/s, а цьому все замало 🤩

Посилання на коментар

Підключайте оптичний інтернет та отримайте максимальне задоволення від користування послугою! 😉

ℹ️ Щоб дізнатися, чи є за вашою адресою оптичне покриття, будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення. Ознайомитись з тарифами: http://bit.ly/2SzfOfL

88241852_3147614341957143_62896375967462

Посилання на коментар

Хочу выразить благодарность всем сотрудникам МАКСНЕТ.Не знаю ни одного имени с кем общался,но все исключительно вежливые,професиональные и внимательные люди.Большое Вам спасибо ребята!

Посилання на коментар

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

Завантаження...
 Поділитись