Кішка із США заробила 100 млн доларів

sergeo60
 Поділитись

Рекомендовані повідомлення

Кішка із США заробила 100 млн доларів

У Лос-Анджелесі живе кішка Нала, яка має 4,5 млн передплатників у Instagram, звання TikToker року і статки в $100 млн доларів.

Про це її господиня Пукі, справжнє ім'я Варисірі Матачіттіфан, розповіла в ефірі This Morning, пише  Daily Mail.

Нала була у притулку для тварин. У 2012 році у неї з'явився обліковий запис в Instagram.

Я думаю, що вона була найпершою кішкою в Інтернеті, яка видавала себе за себе, ніби вона говорила, і я думаю, що це одна з причин, через яку людям це сподобалося, це створило її особистість, і вона просто справді мила ", - розповіла Пукі.

Крім того, Нала зараз є рекордсменом Гіннеса за кількістю передплатників у Instagram, а ще вона виграла конкурс TikToker року, обійшовши чотирьох людей.

До цього дня я все ще вірю в це, я не думала, що будь-коли буду тут, навіть розмовляючи з вами по телебаченню у Великобританії, я така вдячна за все, що сталося, і я думаю, що все це сталося по якій Ми з моєю партнеркою познайомилися через Instagram в той час, коли я вперше завела її аккаунт і почала замовляти краватки-метелики. і їй довелося кинути роботу, щоб дбати про них. Вона почала створювати свої власні краватки-метелики та продавати їх на Etsy, і я запитала її, чи можу я купити 50 краваток-метеликів для оптового продажу, так ми й познайомилися”, - зазначила господиня.

Источник: novosti-n.org

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

Завантаження...
 Поділитись