Завжди м’який. Чому хліб швидко черствіє та як правильно його зберігати


sergeo60
 Поділитись

Рекомендовані повідомлення

 

Однією з головних складових ситного обіду, зазвичай, є хліб. Усі купують його і, начебто, вже давно знають де й як зберігати. Як виявилося, існує кілька правил зберігання хліба, завдяки яким він на більш тривалий період часу залишається свіжим і зберігає свій первісний смак.

Де й як не можна зберігати хліб

  • Біля радіаторів опалення
  • У поліетиленових пакетах
  • Під прямим сонячним промінням
  • Об'єднавши разом кілька різних видів хліба

Від неправильного зберігання хліб може запліснівніти або почерствіти. Він стає непридатним для споживання. Для того, щоб цього не трапилося, можна вжити кількох заходів.

Що робити, щоб хліб не псувався

Для того, щоб хліб не псувався, в хлібницю можна покласти невеликий шматок очищеної картоплі або яблука. Також у кут хлібниці можна насипати невелику кількість солі або покласти кілька шматочків цукру. Головне не забувати постійно міняти ці продукти.

Якщо всі вищезгадані способи не допомагають, можна спробувати скористатися методом зберігання хліба від наших предків. Для цього достатньо загорнути його в лляний або полотняний рушник. У ньому хліб, випечений із дотриманням усіх норм, зможе залишатися свіжим до тижня.

Источник: life.nv.ua

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

Завантаження...
 Поділитись