Julian Goldman Опубліковано: 24 листопада 2022 Скарга Поділитись Опубліковано: 24 листопада 2022 Вітаю всіх, у мене на комп’ютері виникла проблема, яку я більше не можу вирішити. Мій комп’ютер випадково вимикався знову і знову. Я не запускаю важке програмне забезпечення та не граю в ігри, зазвичай я працюю в Excel або Word і іноді переглядаю веб-сторінки. Тоді я не розумію, у чому може бути проблема. Чи може хтось допомогти мені це виправити? Будь-яка допомога буде дуже вдячна. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Julian Goldman Опубліковано: 25 листопада 2022 Автор Скарга Поділитись Опубліковано: 25 листопада 2022 Не отримавши відповіді, я почав шукати в Інтернеті та натрапив на кілька статейї. Вони припустили, що найпоширенішою проблемою є перегрів ЦП. У будь-якому разі я дотримувався деяких корисних методів із цієї статті. Спочатку я оновив драйвер GPU та запустив сканування SFC. Я не знаю, чи це постійне рішення чи ні, але мій ПК більше не вимикається, поки я над ним працюю. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.