Проблемы с кабельным ТВ(DVB-C, А-КТВ)

Юджин
 Поділитись

Рекомендовані повідомлення

Здесь можете задавать общие вопросы, касающиеся качества работы услуг цифрового и аналогового ТВ.

При описании проблемы, опишите подробно через какую технологию просматриваете (аналоговое или цифровое), сколько телевизоров у Вас и на всех ли телевизорах наблюдается проблема.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Почему со вчерашнего вечера не работает на DVB-C канал "Прямой"? На IPTV тоже какое-то время не работал, теперь работает.

Посилання на коментар

6 часов назад, football2 сказал:

Почему со вчерашнего вечера не работает на DVB-C канал "Прямой"? На IPTV тоже какое-то время не работал, теперь работает.

Здравствуйте!

Фиксируем неполадку с трансляцией "Прямого" по технологии DVBC. Передали информацию в отдел телевидения, ориентровочные сроки устранения - понедельник середина дня.

Посилання на коментар

Сьогодні, 05.02.2022 р. зник сигнал телебачення. На усіх телевізорах йдуть прешкоди (жоден канал не працює), я спочатку написав у телеграмі про це повідомлення (Maxnet support), жодної реакції немає! Після цього замовив зворотній зв'язок. Мені подзвонили але адекватного вирішення проблеми так і не запропонували. Запропонували виклик майстра на !11.02.2022 р.!, тобто я та моя родина маємо чекати майже тиждень поки несправність з боку Макснету виправлять?

Що це за справи? Що це за відношення до клієнта?

P.S. Аналогове ТБ, на усіх телевізорах перешкоди.

Ще напишу про якість обслуговування менеджера, що подзвонив - 2/5, на більше він не заслуговує! Якісною техпідтримкою тут і не пахне.

Посилання на коментар

2 часа назад, LifeLover сказал:

Сьогодні, 05.02.2022 р. зник сигнал телебачення. На усіх телевізорах йдуть прешкоди (жоден канал не працює), я спочатку написав у телеграмі про це повідомлення (Maxnet support), жодної реакції немає! Після цього замовив зворотній зв'язок. Мені подзвонили але адекватного вирішення проблеми так і не запропонували. Запропонували виклик майстра на !11.02.2022 р.!, тобто я та моя родина маємо чекати майже тиждень поки несправність з боку Макснету виправлять?

Що це за справи? Що це за відношення до клієнта?

P.S. Аналогове ТБ, на усіх телевізорах перешкоди.

Ще напишу про якість обслуговування менеджера, що подзвонив - 2/5, на більше він не заслуговує! Якісною техпідтримкою тут і не пахне.

Доброго дня, за цією адресою виявленно пошкодження нашого обладнання. Відновлення заплановано на 06.02.22 р. 

Посилання на коментар

2 часа назад, IG0R сказал:

Доброго дня, за цією адресою виявленно пошкодження нашого обладнання. Відновлення заплановано на 06.02.22 р. 

Якщо це правда, то це вже щось, бо сьогодні спробував пізніше IPTV запустити на комп'ютері і та ж сама ситуація! Жоден канал не завантажується!, хоча буквально 2 дні тому дивився ТБ на комп'ютері через VLC.
Що у вас там відбувається? Забули заплатити за можливість транслювати телебачення абонентам?

Посилання на коментар

Що ж від моменту відключення і до моменту коли телебачення знову запрацює доведеться мені писати заяву на перерахунок за те, що ненадали послугу.

Посилання на коментар

2 часа назад, LifeLover сказал:

Що ж від моменту відключення і до моменту коли телебачення знову запрацює доведеться мені писати заяву на перерахунок за те, що ненадали послугу.

Доброго дня
Раніше iptv працювало у тестовому режимі, до впровадження maxnet web-tv. 
Наразі тестування закінчено, і ми надаємо телебачення за технологією Web-TV.
Web-tv можна переглядати виключно на платформах Android або IOS (телефони, планшети, телевізори Андроїд або Андроїд приставки). 
Одночасно переглядати webtv можна на 3х пристроях одночасно. Щоб користуватися web-tv - необхідно спочатку змінити тарифний план і лише після цього встановлювати програму для webtv. 
Це можна зробити через оператора, вказавши особовий рахунок.
Ви можете змінити тарифний план на:
Лайт-інтернет+webtv до 200мб/с (250грн/м)
Смарт-інтерне+webtv до 300мб/с (280грн/м)
Мега-інтернет+webtv до 1000мб/с (345грн/м)
Різниця між тарифами у процентному перерахунку повернеться Вам на рахунок.
Посилання на коментар

Добрый день.

Ак.Павлова 148 не работает кабельное 

7 каналов работает на остальных зависшие картинки

Посилання на коментар

30 минут назад, puz сказал:

Добрый день.

Ак.Павлова 148 не работает кабельное 

7 каналов работает на остальных зависшие картинки

Добрый день.

На данный момент по услуге телевидения наблюдается общая неисправность,
ориентировочное время устранения до конца рабочего дня.

Посилання на коментар

1 час назад, Constantino сказал:

Добрый день.

На данный момент по услуге телевидения наблюдается общая неисправность,
ориентировочное время устранения до конца рабочего дня.

уже 17-44 времени  тв отсутствует. У Вас когда рабочий день заканчивается?

Посилання на коментар

21.02.2022 в 17:45, raz сказал:

уже 17-44 времени  тв отсутствует. У Вас когда рабочий день заканчивается?

Доброе вечер, вышло из строя узловое оборудование, услуга была восстановлена ориентировочно в 19:00 21.02.2022. Приносим извинения за временные неудобства.

Посилання на коментар

4 часа назад, raz сказал:

лc 38604  Полностью пропало тв 

Шановні абоненти “Макснет”! ❗️Увага! Зараз тимчасово відсутній доступ до наших послуг у наступних районах міста:
🔹Салтівка, Шишківка, Рогань, Горизонт, Жуковського, Журавлівка.

У приватному секторі:
🔸Немишля, Новозахідний, Фрунзе, Кірова, Куліничі, Велика Данилівка, Східний, Шевченки, Салтівські Селища.

Через проведення робіт з відновлення електропостачання. Як тільки ці роботи будуть закінчені, ми відновимо інтернет-з'єднання. Дякуємо за розуміння, команда “Макснет”.

Посилання на коментар

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

Завантаження...
 Поділитись