Програма лояльності "Заплати менше - отримай більше"

Поділитись

Рекомендовані повідомлення

🎁 Ми даруємо місяць послуг, всім, хто поповнює особовий рахунок на 6 місяців одним платежем!
Детальніше ➡️ http://bit.ly/39wY3DA
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

167688298_4292564700795429_1931546991645

Зафіксуйте ціну на послуги від Макснет — та отримайте місяць у подарунок.🔥
Все досить просто. Вам потрібно лише поповнити свій особовий рахунок на 6 місяців одним платежем і повідомити нашим спеціалістам. ✍Зробити це можна будь-яким зручним чином: зателефонувати на гарячу лінію чи написати в соціальні мережі, Telegram-bot, онлайн чат, що на сайті https://maxnet.ua/. Після цього вам нарахують бонусний місяць.
❗️Протягом цього періоду ви не будете нічого сплачувати, навіть якщо вартість тарифу збільшиться.❗️
Більше інформації ви можете дізнатися за посиланням 👉 http://bit.ly/39wY3DA.
Посилання на коментар

Возможно, это изображение телефон и текст

Наші абоненти важливі для нас, тому ми працюємо, відновлюємо мережі та продовжуємо програму лояльності.
Сплатіть за 6️⃣ місяців та отримайте 1️⃣ місяць у подарунок.
Як отримати промо місяць:
✔️Внесіть разовим платежем абонентську плату за 6 місяців
✔️Повідомте про платіж через особистий кабінет, написавши в особисті повідомлення чи зателефонувавши нашим операторам
✔️Кошти зайдуть на рахунок та активується послуга
✔️Ви отримаєте промо місяць
Приємного користування послугами! 
Посилання на коментар

Вкладайте кошти вигідно!
Скористайтеся програмою лояльності для діючих абонентів та отримайте відповідну кількість місяців у подарунок😍
Заплатіть менше - отримайте більше, виконавши прості умови👇
✔ Поповніть свій особовий рахунок згідно тарифного плану на 6 або 12 місяців.
✔ Повідомте нашим спеціалістам про оплату зручним для вас способом:
👉 Активувавши самостійно на сайті в особистому кабінеті
👉Написавши у чаті сайту, в Телеграм, Інстаграм чи Фейсбук
👉Подзвонивши на номер: 0800-31-0800
✔ Після активації Ви отримуєте один місяць користування послугами у подарунок за сплату кожних шести місяців наперед. (6 місяців - 1 місяць у подарунок, 12 місяців - 2 місяці у подарунок)
У цей час вам не потрібно хвилюватись про поповнення рахунку.
Це ж чудово 🤗
Возможно, это изображение текст 
Посилання на коментар

01.04.2021 в 10:59, sergeo60 сказав:
Вам потрібно лише поповнити свій особовий рахунок на 6 місяців одним платежем і повідомити нашим спеціалістам. ✍Зробити це можна будь-яким зручним чином: зателефонувати на гарячу лінію чи написати в соціальні мережі, Telegram-bot, онлайн чат, що на сайті https://maxnet.ua/. Після цього вам нарахують бонусний місяць.
❗️Протягом цього періоду ви не будете нічого сплачувати, навіть якщо вартість тарифу збільшиться.❗️

Доброго дня.
Я поповнив рахунок 1 листопада на 960 грн (6 місяців по 160 грн) и відразу проінформував про це абонентський відділ за адресою abonotdel@maxnet.ua
1 квітня в мене зник інтернет тому, що з мене списували перший місяц 160 грн, а далі 4 місяці по 200 грн.
Я написав на abonotdel@maxnet.ua і мені зарахували 200 грн ніби то за "бонусний місяць вже по новій вартості".
Але ця сума не компенсує підвищення тарифу.
Допоможіть зрозуміти чи працює зараз акція за тими умовами, які я процитував (останній рядок)?

Посилання на коментар

06.04.2023 в 11:07, Grishanenko сказав:

Доброго дня.
Я поповнив рахунок 1 листопада на 960 грн (6 місяців по 160 грн) и відразу проінформував про це абонентський відділ за адресою abonotdel@maxnet.ua
1 квітня в мене зник інтернет тому, що з мене списували перший місяц 160 грн, а далі 4 місяці по 200 грн.
Я написав на abonotdel@maxnet.ua і мені зарахували 200 грн ніби то за "бонусний місяць вже по новій вартості".
Але ця сума не компенсує підвищення тарифу.
Допоможіть зрозуміти чи працює зараз акція за тими умовами, які я процитував (останній рядок)?

Перепрошую, але я не є співробітником Компанії та не маю змоги допомогти Вам у цьому питанні. Тим паче що Ви вже спілкувалися з відповідними спеціалістами. Всі питання лише у технічній допомозі за контактами, які вказані у об'яві форуму.

Посилання на коментар

Моє питання про інше.
Ось цитати двох саме Ваших повідомлень:

01.04.2021 в 10:59, sergeo60 сказав:

29.10.2022 в 14:28, sergeo60 сказав:

У цей час вам не потрібно хвилюватись про поповнення рахунку.

1. Ви це вигадали чи це написані десь у офіційних умовах акції? В регламенті я цього не бачу.
2. Я знаю що так завжди було, але зараз в мене враження що або умови акції змінились, або саме цей (лише один) співробітник, до якого я звертався, не знає всі особливості акції.
А я не розумію як мені довести це, бо "Цей сайт не є офіційним ресурсом компанії".
До того ж, є підозра що мій перший лист цей співробітник просто прогавив і не активував акцію.

Посилання на коментар

9 годин тому, Grishanenko сказав:

Моє питання про інше.
Ось цитати двох саме Ваших повідомлень:

1. Ви це вигадали чи це написані десь у офіційних умовах акції? В регламенті я цього не бачу.
2. Я знаю що так завжди було, але зараз в мене враження що або умови акції змінились, або саме цей (лише один) співробітник, до якого я звертався, не знає всі особливості акції.
А я не розумію як мені довести це, бо "Цей сайт не є офіційним ресурсом компанії".
До того ж, є підозра що мій перший лист цей співробітник просто прогавив і не активував акцію.

Ви процитували мене з двох різних новин по акції, та ще у різних часових відрізках. Подивіться на дати публікацій.

Звісно Вам зараз ніхто вже не зможе це запропонувати, бо умови змінюються.

Посилання на коментар

49 хвилин тому, sergeo60 сказав:

Ви процитували мене з двох різних новин по акції, та ще у різних часових відрізках. Подивіться на дати публікацій.

Для мене обидві цитати мають однаковий сенс: поповни рахунок на 6 місяців и отримай 7 місяців користування.

Якщо подивитися на дату новини з другої цитати (29 жовтня 2022), то все стає значно цікавішим.
Бо поповнення я робив через 3 дні після цієї новини (1 листопада 2022).

49 хвилин тому, sergeo60 сказав:

Звісно Вам зараз ніхто вже не зможе це запропонувати, бо умови змінюються.

Тому я и намагаюся зрозуміти де я можу прочитати повні офіційні умови акції.
Бо в цьому файлі
https://maxnet.ua/static/src/offers/Pay_less_get_more_Regulations.pdf
Лише одна сторінка.
Я бачу:
 Період проведення:  З 01.09.2013
Хоча дата створення файлу 5 лютого 2020.
Виходить, умови акції за майже 10 років не змінювались.

Посилання на коментар

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

Завантаження...
 Поділитись