sergeo60 Опубліковано: 18 квітня 2020 Скарга Поділитись Опубліковано: 18 квітня 2020 Абоненти нас часто питають: "Ви заводите у квартиру одну лінію зв'язку і даєте тільки одну ip-адресу? А як бути, якщо у мене є комп'ютер, а я ще приставку хочу?" ⠀ Ну тут все дуже просто Щоб підключити до мережі Інтернет більше одного пристрою, необхідно використовувати маршрутизатор (якщо простіше - роутер). До головних можливостей цього пристрою відноситься не тільки роздача Wi-Fi, а й побудова локальної кабельної мережі, до якої і будуть під`єднані всі ваші пристрої ⠀ До роутера підключається наша лінія зв'язку і всі пристрої, які ви будете використовувати. Не враховуючи підключення по Wi-Fi, до роутера найчастіше можна підключити до чотирьох пристроїв за допомогою кабелю (патч-корда з витої пари) 1 Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.