Hinsler Опубліковано: 26 липня 2019 Скарга Поділитись Опубліковано: 26 липня 2019 Помогите пожалуйста я в замешательстве 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Дарнаил Опубліковано: 26 липня 2019 Скарга Поділитись Опубліковано: 26 липня 2019 24 минуты назад, Hinsler сказал: Помогите пожалуйста я в замешательстве Вітаю Вас, плата послуг враховується за календарній місяць. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
KrikyniIIIka Опубліковано: 29 липня 2019 Скарга Поділитись Опубліковано: 29 липня 2019 В 26.07.2019 в 20:24, Hinsler сказал: Помогите пожалуйста я в замешательстве Оплата списывается каждое 1-е число, т.е. заплатил вовремя, месяц есть. А нет, тогда увы и ах инет будет ровно до 1 числа след месяца. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Postigator Опубліковано: 29 липня 2019 Скарга Поділитись Опубліковано: 29 липня 2019 Ещё знаю такую интересную особенность, если после 25 числа пополняешь и звонишь в тех поддержку, то тебе делают перерасчёт за оставшиеся дни, но там вроде надо заплатить за след месяц и за те дни которые будешь использовать в этом, как то так. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Dav1d Опубліковано: 29 липня 2019 Скарга Поділитись Опубліковано: 29 липня 2019 Я раз в полгода плачу за 6 месяцев, забываю об этих числах ,счетах, минусах.. Удобно еще и месяцок дадут в придачу 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Рекомендовані повідомлення