MarSman Опубліковано: 26 березня 2019 Скарга Поділитись Опубліковано: 26 березня 2019 Ілон Маск Макснет, як тобі таке?! Я хотів би тариф з WoT у Макснеті!!! Доганяй! 1 Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
KrikyniIIIka Опубліковано: 27 березня 2019 Скарга Поділитись Опубліковано: 27 березня 2019 Воу, воу, воу, сильное заявление)) Но лучше уж тогда в WoT Blitz, это будет пожоще)) 1 Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Monk Опубліковано: 30 березня 2019 Скарга Поділитись Опубліковано: 30 березня 2019 В масштабах регионального провайдера,не думаю что это будет пользоваться большим спросом.Образно из 100 человек воспользуется 8.Больше на рекламу похоже если честно. 1 Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
KrikyniIIIka Опубліковано: 2 квітня 2019 Скарга Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2019 Тут согласен)) 1 Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
MarSman Опубліковано: 6 квітня 2019 Автор Скарга Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2019 не реклама! а як написати про щось, не показуючи це щось, щоб було зрозуміле або наглядне? В 30.03.2019 в 06:51, Goblin сказал: В масштабах регионального провайдера,не думаю что это будет пользоваться большим спросом.Образно из 100 человек воспользуется 8.Больше на рекламу похоже если честно. у танки грає більш-менш регулярно 20-30% чоловічого населення )) це не 100 людей (за клієнтської бази 10к+ підключень) Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.