E.Vladimir Опубліковано: 12 лютого 2019 Скарга Поділитись Опубліковано: 12 лютого 2019 Интересует мнение и кейсы. Кто и как организовывает хранение паролей? Вариантов то особо не много - онлайн, оффлайн, все в голове В идеале по критериям, чтобы было - надежно и безопасно, всегда под рукой. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
KrikyniIIIka Опубліковано: 12 лютого 2019 Скарга Поділитись Опубліковано: 12 лютого 2019 На Samsung знаю есть защищённая папка, топ решение у меня все пароли там xD Думаю на яблоке и других роботах есть подобное решение, как один из топ вариантов. у меня есть знакомая, которая хранит все пароли на листике в блокноте, немного неудобно, нр зато надёжность 10000% 1 Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Postigator Опубліковано: 12 березня 2019 Скарга Поділитись Опубліковано: 12 березня 2019 Я храню их в блокноте, который лежит на облаке, удобно, практично и вроде как защищено Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
sergeo60 Опубліковано: 13 березня 2019 Скарга Поділитись Опубліковано: 13 березня 2019 В 12.03.2019 в 09:36, Postigator сказал: Я храню их в блокноте, который лежит на облаке, удобно, практично и вроде как защищено Аналогично. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.